La nostra filosofia

 

 

Durant els darrers anys, miquel sardà ha intentat posar al mercat tot el seu enginy a través de les seves peces, donant un ampli ventall de possibilitats expressant a les seves diferents col.leccions les diverses maneres de ser de la dona actual, una dona intrèpida, moderna i a vegades amb aquest punt clàssic que la fa elegant, jove i sobre tot, una dona polivalent.

 

Joieria d'autor... segurament és la frase que millor defineix la filosofia de la nostra empresa. Seguim les tendències però sempre amb un toc personalitzat. No volem ser esclaus de la moda... volem fer moda i per tant, això implica està desperts i ser ràpids a l'hora de escollir materials, colors, formes, textures, tot ben amanit amb un acabat excel·lent.

La nostra filosofia? Confiar amb els nostres clients, escoltar-los, assimilar les seves necessitats i traduir-les en peces plenes de disseny, originals i molt portables. Hi ha una peca per cada persona, així doncs a ms sempre tenen on escollir aquell anell, arracada o penjoll que millor defineix la seva personalitat.